Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Nagy utazás – Dés László koncertje


Müpa

2017. november 25. 16:00

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, A dzsungel könyve, Valahol Európában, A Pál utcai fiúk, Férfi és nő… Hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, együttesekben és produkciókban? A sokrétű zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invencióval rendelkező, Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze őket, akinek nevéhez számos népszerű dal, színpadi és filmzene, jazzegyüttes fűződik.

Dalait nap mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofonhangját nemcsak a jazzrajongók, hanem a pop- és a rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Művei több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, láthatók - a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.
Az utóbbi három évben nagyon lekötötték a zeneszerzői munkák - A Pál utcai fiúk, A vágy villamosa -, de most végre létrejön ez a várva várt koncert, amelyen saját, elsősorban popműfajú dalait adja elő, de elhangzanak filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek is. Az új dalok mellett természetesen megszólal a Nagy utazás, a Vigyázz rám, a Legyen úgy, de a Férfi és nő és az Átutazó produkciókból is elhangzanak részletek.
Dés László számos meglepetéssel is készül a koncertre, amelyen kivételes tehetségű muzsikusok lesznek a közreműködők. Vendégként Tóth Verát köszönthetjük, akivel az est főszereplője korábban jazzprodukciókban is dolgozott együtt, s akinek tehetségéről, muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során sokszor meggyőződhetett. A kiváló énekesnő előadásában több már ismert Dés-szerzeményt is hallhatunk majd.
Dés László azon zenészek egyike, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt elismernek, s a közönség is nagyon szeret. És hogy ez nem véletlen, az bizonyára ezen a koncerten is ismét bebizonyosodik majd.